Peluang Buat Duit Dengan Bisnes Flexible

MACAM MANA NAK BUAT BISNES? HIDUP PUN BERPINDAH RANDAH.


Sejak memula kahwin lagi, kami laki bini PJJ. Masa belum ada anak OK lagi la. Tapi, bila dah ada baby pertama. Hidup PJJ ni rasa sangat memenatkan dan membebankan. Duit banyak habis kot jalan je. Tambahan pula, laki kak Ayu sorang je yang bekerja dan dia yang tanggung semua perbelanjaan kami 3 beranak. Jadi, mesti korang boleh fahamkan macam mana keadaan kewangan kami masa tu.


Bermula dengan jadi pengguna untuk set ibu hamil semasa mengandungan anak pertama. Kak Ayu cuba buat bisnes ni selepas berkali-kali mentor kak Ayu share pasal plan bisnes Shaklee ni. Sekali tu, nampak dia post income geng Shaklee ni dapat setiap bulan. Terus rasa excited nak try buat bisnes ni. Ribu rian weiiii depa dapat setiap bulan.


Baru je beberapa bulan buat bisnes kami kena pindah dari Kelantan ke Langkawi. Adoiiii. Macam mana ni? Payah lah nak berbisnes macam ni. 
Tapi, Allah itu Maha Pemberi. Walaupun berpindah ke Langkawi, bisnes Shaklee kak Ayu berjalan macam biasa. Cuma kali ni COD kepada penduduk Langkawi pulak.

Lepas tu, kami pindah ke Pulau Pinang. Kak ayu COD sekitar Seberang Jaya pulak. Kak Ayu juga pos produk Shaklee ni ke merata pelusuk Malaysia.


Selepas itu, kami pindah balik ke Kelantan sebab laki daku rekrut 9 bulan. Kembalilah kami ke kampung semula.


Semasa di kampung, selepas 4 bulan betul-betul fokus buat bisnes ni kak Ayu dapat merasa bonus 4 angka. Dia punya seronok tu lain maciam. Syukur sangat-sangat. Duit bonus tu dapatlah belanja family makan sedap-sedap dan belikan hadiah buat suami, anak dan umi ayah.


Sekarang ni, sudah hampir 3 tahun kami kembali semula ke Pulau Mutiara. Servis COD produk Shaklee bagi penduduk sekitar pulau. Pengeposan produk melebar dari dalam negara ke luar negara. Kak Ayu enjoy sangat buat bisnes Shaklee ni sebab produknya memang terkenal berkesan, orang ramai dah tahu dan boleh berbisnes di mana-mana saja pada bila-bila masa. Sangat flexible dan lumayan bonusnya.


Sekiranya anda sedang mencari peluang bisnes yang flexible dan memberikan pulangan lumayan. Hubungi kak Ayu sekarang untuk booking sesi coaching dan kita akan terus jana sale pertama anda.


Idayu Irdina Mentor Bisnes Shaklee Anda 013-9189500

Continue Reading

3C Dalam Bisnes Shaklee

Selain daripada mendaftar keahlian untuk mendapatkan harga lebih murah apabila membeli produk. Shaklee juga membuka peluang kepada kita untuk menjana pendapatan bersama Shaklee dengan menjadi pengedarnya yang sah.

Terdapat banyak kelebihan yang kita akan dapat apabila kita menjadi pengedar produk Shaklee yang sah, antaranya:

1) Cash
Kita akan dapat duit bonus setiap bulan hasil daripada jualan kita. Duit bonus ini terus Shaklee akan masukkan ke dalam akaun kita sebelum atau pada setiap 15hb setiap bulan yang kita layak.

Bonus Shaklee ni akan dibayar mengikut point yang terkumpul pada setiap bulan. Shaklee adalah satu-satunya syarikat yang memperkenalkan infiniti pembayaran bonus/komisen kepada para pengedarnya. Tidak hairanlah ada diantara pengedar Shaklee yang aktif dapat bonus Shaklee 6 -7 angka sebulan.

Lagi satu, hasil jualan produk tersebut kita akan terus dapat untung runcit sebanyak 15-25%. Best kan? Dapat duit 2x dengan hasil penjualan produk Shaklee ni.

2) Car
Istimewanya dalam bisnes Shaklee ni ada 1 lagi bonus. Iaitu car bonus, ia merupakan duit extra yang Shaklee akan terus masukkan ke dalam akaun pengedarnya yang telah berjaya melayakkan diri. Terdapat beberapa syarat yang perlu dipatuhi sebelum kita layak mendapat car bonus seumur hidup kita selagi bergelar pengedar Shaklee yang sah.

3) Convention
Setiap tahun Shaklee telah menyediakan 2 kategori percutian percuma untuk para pengedarnya. Lokasi percutian percuma ini adalah sekitar benua Asia bagi kategori Regional Trip dan percutian seluruh dunia bagi International Trip.

2019 Shaklee International Trip US & Los Angeles
2019 Shaklee Regional Trip to Korea

Selain daripada percutian percuma yang serba mewah dan 100% ditanggung oleh pihak Shaklee. Shaklee juga ada menyediakan pakej mewah umrah percuma bagi pengedarnya yang memilih untuk menunaikan umrah.

Leaders team kami yang memilih pakej mewah umrah Shaklee 2019
Leaders Shaklee dijemput dengan menggunakan bas VVIP setibanya di Madinah.

Mewah betulkan kelebihan yang Shaklee bagi kepada pengedarnya yang berusaha keras untuk melayakkan diri dapatkan semua keistimewaan ni? Jom sertai kami sekarang sebagai pengedar Shaklee yang sah dan kami akan latih anda sehingga anda berjaya dapat kesemua keistimewaan yang telah Shaklee sediakan ini.

Shaklee Leader,
Idayu Irdina
013-9189500

Continue Reading

KALAU DAH FOKUS BERBISNES MESTI KELUARGA AKAN TERABAI

Huiiissshhh dari mana lah asalnya statement ni. Selama Ayu duk buat bisnes Shaklee ni. Memang ditekankan untuk membahagiakan keluarga dengan hasil titik peluh kita berniaga. Barulah keberkatan dalam mencari rezeki itu berpanjangan. Tak gitew??


Ayu syukur sangat-sangat sebab Allah jodohkan Ayu dengan satu bisnes yang sangat fleksibel. Yang Ayu boleh buat kerja-kerja bisnes mengikut masa Ayu sendiri. Tak terikat dengan sesiapa dan apa-apa pun. Paling best, tak perlu nak kipas bos semata-mata nak naik pangkat atau gaji. Nak naik gaji (income) setiap hari pun boleh bila kita buat bisnes ni. Yang penting adalah kena usaha keras.


Rezeki tak akan datang bergolek kalau kita tak usaha untuk mendapatkannya. Dulu Ayu seorang suri rumah yang tak tahu apa pun tentang online marketing. Terima kasih kepada upline Ayu yang ajar Ayu daripada zero pasal bisnes online ni. Sehinggalah Ayu pulak yang berjaya jadi leader dan bantu orang lain untuk dapat income 4 angka sebulan.


Setiap apa yang Ayu pelajari dan praktikkan, itulah yang Ayu curahkan kepada anak-anak didik Ayu dan leader dalam team Ayu. Mereka jugak bermula daripada zero sampailah boleh berdikari dapat sales sendiri. Dan, mereka jugak seronok sangat dapat menikmati income 4 angka setiap bulan.


Kalau korang yang baca status ni memang berminat sangat nak dapat RM2000 sebulan. Jangan bertangguh lagi. Terus je contact Ayu ok. Ayu akan ajar korang 1 to 1 supaya korang lebih fokus dan faham.


Terus hubungi Ayu sekarang untuk mulakan bisnes anda. 013-9189500

Continue Reading

Apa Yang Best Pasal Bisnes Shaklee?

Ada yang tanya Ayu, kenapa Ayu setia sangat buat bisnes Shaklee ni? Apa yang best sangat pasal bisnes ni sampai sekarang ni semakin ramai berebut nak buat bisnes Shaklee ni? Kenapa Shaklee tak hire artis popular untuk jadi duta produk tapi ramai artis popular jadi pengamal produk Shaklee?

Menarik betul soalan dia kan? Tapi macam mana Ayu nak jawab ek? 🤔

1. Ayu suka sangat buat bisnes Shaklee ni sebab ianya flexible, boleh buat pada bila-bila masa dan kat mana saja (selagi ada line internet…hahaha). Dengan keadaan kami yang selalu pindah randah ni. Memang bisnes Shaklee paling terbaik.

2. Sistem yang mantap. Ayu just perlu klik-klik je untuk order dan segala urusan pengeposan Shaklee akan uruskan. Packaging memang terbaik. Kalau ada defect boleh terus buat report dan pihak Shaklee akan uruskan. Pengiraan duit komisen boleh tau secara automatik serta-merta. Boleh track our parcel duk mana dengan mudah dan boleh track our personal sale dengan 1 klik je. Best giler kan? Semuanya ada terpampang dalam sistem.

3. Support team yang power. Tak best buat bisnes sorang-sorang ni. Best lagi buat secara berjemaah. Saling belajar dan mengajar. Ayu berpeluang sedut ilmu dengan sifu-sifu hebat yang berjaya buat duit hampir RM70,000 setiap bulan. Dengan ilmu-ilmu ni lah Ayu akan ajar anak-anak biz team Ayu. Orang baru yang masuk ke dalam team Ayu akan dapat peluang ‘One to One coaching’. Ayu akan ajar korang cara nak branding diri, promote produk, cara nak closed sale dengan customer dan paling best Ayu akan ajar korang cara untuk dapatkan cash reward dan 6 star free holiday trip dengan Shaklee. Memang best gilerr bisnes ni.

KENAPA SHAKLEE TAK UPAH ARTIS POPULAR JADI DUTA? yang ni payah sikit nak jawab sebab Shaklee tak pernah keluarkan apa-apa statement pun. Tapi, bagi Ayu la kan. Produk Shaklee ni memang sudah terbukti selamat dan berkesan untuk diamalkan dalam jangka masa yang panjang. Sebab banyak sangat testimoni atok-atok dan nenek-nenek yang dah amalkan produk shaklee lebih daripada 20tahun. Tambah pulak testimoni original daripada atlet olimpik, artis-artis international dan pemimpin-pemimpin negara.

Tapi, kalau korang nak tau. Sekarang ni dah ramai sebenarnya artis dan keluarga artis di Malaysia yang dah amalkan produk Shaklee dan mereka buat duit dengan bisnes Shaklee ni. So, kalau korang pun tak mau ketinggalan. Jom kita sama-sama buat duit dengan bisnes Shaklee ni.

Terus hubungi Ayu untuk Ayu brief dan guide korang dalam bisnes Shaklee ni. Pssst…nak bagi tau something. Atok dan nenek yang amalkan Shaklee tu pun kara raya dengan hasil duit bonus Shaklee puluhan ribu dollar dan ringgit setiap bulan tau. Korang pun boleh kaya raya macam mereka jugak. Jom start SEKARANG!

Idayu Irdina
Your Shaklee Bussiness Leader
013-9189500
www.wasap.my/60139189500/nakjoinbizshaklee

Continue Reading