Cara Membeli Produk Shaklee Secara Online

Untuk pembelian terus secara online, Shaklee menggunakan aplikasi esell. Ia memudahkan anda untuk mendapatkan produk Shaklee terus kepada anda. Oleh, itu saya merasa sangat teruja untuk berkongsi dengan anda cara untuk membeli secara online produk Shaklee melalui esell.

Melalui aplikasi ini pembayaran hanya melalui kad debit atau kad kredit sahaja yang boleh digunapakai. Bagus kan? Tak perlu anda ke bank semata-mata untuk deposit wang  kepada pengedar Shaklee.

1. Langkah pertama untuk membeli ialah dengan cara anda klik pada ayat atau gambar seperti di bawah.

2. Seterusnya anda akan dibawa ke “Online Ordering Agreement”, maklumat jual beli produk ada dinyatakan di sini. Anda dinasihatkan untuk baca dan faham terlebih dahulu perjanjian jual beli tersebut.

Antara isi kandungannya ialah setiap pembelian bernilai RM600 dan ke atas atau beli 2 botol Vivix akan mendapat PERCUMA kos penghantaran.

Anda diminta untuk bersetuju “Agree” dan tekan butang “Next”.

3. Anda akan diminta untuk mengisi borang berkenaan peribadi anda. Sila lengkapkan borang tersebut dan kemudian tekan butang “Continue”.

mudahnya order shaklee

4. Seterusnya, pemilihan produk dan kuantiti. Di bahagian ini anda boleh memilih produk mana yang anda inginkan da kuantitinya. Kemudian tekan butang “Checkout”.

5. Seterusnya, anda perlu semak jenis produk, kuantiti dan details penghantaran. Sekiranya semua betul seperti yang anda ingini, sila tekan butang “Proceed for payment”.

6. Isikan maklumat berkenaan kad debit/kredit anda dam kemudian teka butang “Confirm payment” untuk menyelesaikan urusan jual beli anda.

7. Setelah transaksi berjaya dilakukan, invoice akan dikeluarkan dan anda boleh mencetaknya.

Tahniah!!! Anda telah pun berjaya membuat pembelian pertama anda. Mudah saja bukan?

Jom cuba buat pembelian produk yang ini pula.

Krim serbaguna untuk anak kecil

Vit C kegilaan ramai

Sekiranya anda menghadapai sebarang kesulitan sewaktu pembelian, atau ingin mendapatkan info lebih lanjut lagi, anda boleh hubungi saya Idayu Irdina di talian +6013-9189500.

Selain itu, anda juga boleh mendapat banyak lagi kelebihan lain dengan mendaftat sebagai ahli. Antara kelebihan mendaftar sebagai ahli ialah:

Jom daftar keahlian anda sekarang

Seandainya anda berminat untuk membuat bisnes untuk tampung perbelanjaan dan jadikannya pendapatan sampingan anda, kami menyediakan ini khas untuk anda:

  • Mentor-mentor online bisnes yang pakar dalam online marketing
  • Kelas-kelas produk dan bisnes marketing secara online dan offline
  • Rahsia jana jualan melalui “teknik halimunan”.
  • Teknik “closed deal” dengan pelanggan.
  • Cara untuk promosikan jualan

Selain itu Shaklee menyediakan 3C sebagai penghargaan di atas penat lelah pengedarnya jana jualan yang hebat

  • Cash – duit bonus infiniti pada setiap bulan bagi pengedar yang layak
  • Car bonus – duit bonus tambahan setelah berjaya tamatkan pusingan untuk mendapatkannya
  • Convention – National Conference, Bussiness Leader Conference, Regional Trip dan International Trip di sponsor sepenuhnya oleh Shaklee

Jom sertai kami sekarang!!! Anda tidak perlu menyimpan stok produk, bayaran yuran serendah RM65, bayaran bonus adalah infiniti. Hubungi saya sekarang untuk tempah slot “coaching” anda.

FB: Idayu Irdina

No.HP: +6013-9189500