Pengedar Shaklee Nibong Tebal dan Parit Buntar

Orang Parit Buntar, Nibong Tebal dan Bagan Serai, pengedar sah Shaklee Pn.Norhaizan kini berada berdekatan anda. Mereka yang ingin mendapatkan konsultansi dan produk Shaklee boleh menghubungi Pn.Norhaizan di talian 016-2079434 pada bila-bila masa sahaja.

Kawasan COD: Parit Buntar, Nibong Tebal, Bandar Baharu, Sungai Jawi, Simpang Ampat, Bukit Tengah, Juru, Perai, Bukit Mertajam, Seberang Perai.

Puan Norhaizan merupakan pengedar Shaklee bahagian utara Malaysia. Beliau merupakan pengedar Shaklee Pulau Pinang yang terlatih. Untuk mendapatkan produk Shaklee dan konsultansi premium daripada beliau, anda boleh hubungi beliau di talian 016-2079434 (klik pada nombor telefon untuk terus ke whatsapp Pn.Norhaizan). Beliau menyediakan khidmat Cash On Delivery ( COD ) bagi kawasan USM Nibong Tebal, Nibong Tebal, Parit Buntar, Bagan Serai, Taiping, Bandar Baharu, Bukit Mertajam, Batu Kawan dan kawasan sekitarnya.

Banyak Kelebihan Membeli dengan Pn. Norhaizan

Selain daripada perkhidmatan COD yang cepat dan pantas, setiap pembelian produk melalui Pn. Norhaizan akan disertakan konsultansi premium untuk pelanggannya. Konsultansi premium ini termasuklah khidmat nasihat pemilihan produk yang tepat untuk membantu mengatasi masalah kesihatan anda, cara pengambilan produk secara berkesan dan khidmat nasihat “after sale” yang terbaik.

Sekiranya anda tidak berada dikawasan COD Pn. Norhaizan, jangan khuatir. Beliau akan membantu anda membuat pembelian dan akan memastikan produk Shaklee akan sampai ke tangan anda dengan selamat melalui khidmat poslaju, Gdex atau CityLink.

Dapatkan Produk Shaklee Pada Harga Ahli

Untuk mendapatkan lebih penjimatan dan kelebihan yang lain, anda boleh mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee. Antara kelebihan menjadi ahli Shaklee ialah:

  • mendapat harga diskaun sehingga 10-25% untuk pembelian produk
  • layak mendapat bonus daripada pembelian terkumpul setiap bulan
  • mempunyai akaun shaklee sendiri di www.shaklee2u.com.my dan anda boleh mengaksesnya untuk pembelian produk secara online
  • promosi vitamin dan produk Shaklee yang lain hanya untuk ahli sahaja serta berpeluang memenangi hadiah vitamin percuma

Anda tidak semestinya menjual produk jika mendai ahli. Sekiranya pembelian terkumpul anda pada setiap bulan melayakkan diri anda mendapat bonus daripad Shaklee, maka secara automatik anda tetap akan dapat bonus walaupun anda tidak menjual.

Peluang Tambah Pendapatan Sampingan Dengan Shaklee

Namun, sekiranya anda berminat untuk menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluarkan modal yang besar, bisnes Shaklee adalah jalan penyelesaian terbaik. Antara kelebihan menjana pendapatan dengan Shaklee:

  • berpeluang belajar cara jana jualan sehingga 7 angka sebulan bersama mentor yang hebat
  • segala ilmu tentang produk dan cara mempromosikan produk akan diajar oleh mentor-mentor berpengalaman
  • bukan sekadar bisnes biasa-biasa, kami sediakan platform untuk anda berjaya di dunia dan akhirat dengan komitmen yang anda berikan
  • kami mempunyai “group support” yang besar dan erat serta murah dengan perkongsian ilmu

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan rangkaian produk Shaklee dan konsultansi premium daripada Pn.Norhaizan, anda boleh hubungi beliau di talian 016-2079434.