3C Dalam Bisnes Shaklee

Selain daripada mendaftar keahlian untuk mendapatkan harga lebih murah apabila membeli produk. Shaklee juga membuka peluang kepada kita untuk menjana pendapatan bersama Shaklee dengan menjadi pengedarnya yang sah.

Terdapat banyak kelebihan yang kita akan dapat apabila kita menjadi pengedar produk Shaklee yang sah, antaranya:

1) Cash
Kita akan dapat duit bonus setiap bulan hasil daripada jualan kita. Duit bonus ini terus Shaklee akan masukkan ke dalam akaun kita sebelum atau pada setiap 15hb setiap bulan yang kita layak.

Bonus Shaklee ni akan dibayar mengikut point yang terkumpul pada setiap bulan. Shaklee adalah satu-satunya syarikat yang memperkenalkan infiniti pembayaran bonus/komisen kepada para pengedarnya. Tidak hairanlah ada diantara pengedar Shaklee yang aktif dapat bonus Shaklee 6 -7 angka sebulan.

Lagi satu, hasil jualan produk tersebut kita akan terus dapat untung runcit sebanyak 15-25%. Best kan? Dapat duit 2x dengan hasil penjualan produk Shaklee ni.

2) Car
Istimewanya dalam bisnes Shaklee ni ada 1 lagi bonus. Iaitu car bonus, ia merupakan duit extra yang Shaklee akan terus masukkan ke dalam akaun pengedarnya yang telah berjaya melayakkan diri. Terdapat beberapa syarat yang perlu dipatuhi sebelum kita layak mendapat car bonus seumur hidup kita selagi bergelar pengedar Shaklee yang sah.

3) Convention
Setiap tahun Shaklee telah menyediakan 2 kategori percutian percuma untuk para pengedarnya. Lokasi percutian percuma ini adalah sekitar benua Asia bagi kategori Regional Trip dan percutian seluruh dunia bagi International Trip.

2019 Shaklee International Trip US & Los Angeles
2019 Shaklee Regional Trip to Korea

Selain daripada percutian percuma yang serba mewah dan 100% ditanggung oleh pihak Shaklee. Shaklee juga ada menyediakan pakej mewah umrah percuma bagi pengedarnya yang memilih untuk menunaikan umrah.

Leaders team kami yang memilih pakej mewah umrah Shaklee 2019
Leaders Shaklee dijemput dengan menggunakan bas VVIP setibanya di Madinah.

Mewah betulkan kelebihan yang Shaklee bagi kepada pengedarnya yang berusaha keras untuk melayakkan diri dapatkan semua keistimewaan ni? Jom sertai kami sekarang sebagai pengedar Shaklee yang sah dan kami akan latih anda sehingga anda berjaya dapat kesemua keistimewaan yang telah Shaklee sediakan ini.

Shaklee Leader,
Idayu Irdina
013-9189500

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.