Agen Vivix Jeli Dan UITM Shah Alam – COD Vivix

Cik Anis Munira masih lagi menuntut ilmu di UITM Shah Alam dan berasal dari Jeli, Kelantan. Beliau merupakan salah seorang pelajar yang berjiwa usahawanita. Dalam sibuk mengejar cita-cita dan harapan orang tua, beliau bijak menguruskan masa untuk menjalankan bisnes Shaklee ini. Sekiranya anda berada sekitar Jeli dan Shah Alam, anda boleh hubungi beliau untuk dapatkan khidmat COD Vivix dan juga rangkaian produk Shaklee yang lain. Untuk lebih cepat berurusan, anda boleh hubungi beliau ditalian 014-5007896.

Bagaimana Cik Anis Munira Boleh Terjebak Dengan Bisnes Shaklee???

Pada asalnya beliau hanya memesan Energizing Soy Protein dari saya ( Idayu Irdina) untuk atasi masalah gastriknya yang teruk. Setelah tamat pengajian diplomanya, beliau membantu kedua orang tuanya menjalankan perniagaan seawal 7.30 pagi. Hal ini menyebabkan beliau selalu sahaja terlepas waktu sarapan, yang lama-kelamaan menyebakan beliau diserang gastrik yang teruk. Namun, setelah beliau mengamalkan pengambilan ESP pada setiap pagi, masalah gastriknya tidak menyerang lagi.

Oleh sebab keberkesanan produk Shaklee yang bagus, beliau teruja untuk kongsikan kebaikan itu kepada lebih ramai orang. Sementara menunggu panggilan UPU, beliau memulakan bisnes Shaklee ini dan beroleh pendapatan sebanyak 3 angka sebulan. Ia merupakan permulaan yang baik bagi seorang yang baru belajar berniaga. Disebabkan bisnes Shaklee ini sangat flexible dan mudah untuk diuruskan, beliau terus menjalankan bisnes ini sehingga sekarang.

Peluang Jana Pendapatan Sampingan 4 Angka Dengan Shaklee

Untuk menyertai team kami ini, anda wajib berusia 18 tahun keatas. Siapa cakap seorang pelajar tidak perlu mencari pendapatan sampingan mulai sekarang?? Walaupun masih bergelar seorang pelajar, anda perlu bijak melihat masa depan anda. Dengan kadar pengangguran yang semakin meningkat pada masa sekarang ini, anda perlukan jalan keluar untuk dapatkan duit. Mengapa tidak mulakannya daripada sekarang?? Sekurangnya anda mempunyai pendapatan setiap bulan walaupun masih belum diterima bekerja di mana-mana syarikat.

Tambahan pula, duit bonus hasil bisnes Shaklee ini anda boleh gunakan untuk menampung perbelanjaan seharian anda. Setidaknya anda telah berjaya meringankan beban yang ditanggung oleh ibu bapa anda. Dalam bisnes Shaklee ini bukan sahaja anda dapat duit bonus, anda juga berpeluang menyertai percutian mewah yang ditaja penuh oleh Shaklee. Nak lagi best, Shaklee sediakan anugerah Car Bonus Achiever yang memberikan penerimanya duit bonus tambahan pada setiap bulan anda efektif.

Tidak mustahil juga anda boleh jadi seseorang yang berpendapatan 4 atau 5 angka sebulan sebelum majlis graduasi anda. Dengan hanya menjalankan bisnes Shaklee dengan penuh komited.

 

Sekiranya anda berminat untuk memesan rangkaian produk Shaklee terutamanya Vivix, anda boleh hubungi beliau di talian 014-5007896. Konsultansi terbaik akan diberikan eksklusif untuk pelanggannya. Sekiranya anda berada sekitar Jeli dan Shah Alam dan memerlukan khidmat COD, anda boleh hubungi beliau dengan segera.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.