Agen Vivix Kuala Lumpur – COD Vivix, Pengedar Shaklee Ampang

Inginkan khidmat penghantaran pintu ke pintu?? Warga Kuala Lumpur, Ampang, Melawati, Setapak, KLCC, Pandan Indah, Kg. Pandan, IKEA Cheras, Petaling Jaya, Bangsar, Gombak dan kawasan sekitarnya boleh hubungi Pn.Wan Nurul Azima untuk mendapatkan produk terbaik iaitu Vivix dan juga produk Shaklee yang lain. Pn. Wan Nurul Azima merupakan agen Vivix yang menyediakan perkhidmatan COD Vivix ke rumah anda. Anda boleh hubungi beliau di talian 016-7735427 (klik pada nombor telefon untuk terus ke aplikasi whatsapp beliau).

Pn. Wan Nurul Azima merupakan seorang pengedar Shaklee yang terlatih dan berpengetahuan luas mengenai produk-produk Shaklee terutamanya Vivix. Beliau dapat memberikan konsultansi terbaik dalam pemilihan produk yang sesuai dengan masalah kesihatan yang anda alami. Kawasan COD beliau adalah sekitar Kuala Lumpur, namun kampung beliau adalah di ulu Selangor. Sekiranya anda inginkan COD Vivix ke ulu Selangor, anda boleh berhubung dengan beliau di talian 016-7735427.

 

Kelebihan Membeli Produk Shaklee Dengan Pn. Wan Nurul Azima

Beliau sangat komited dalam menyebarkan kebaikan produk Shaklee yang sememangnya terbukti berkesan. Selain itu, beliau juga akan memberikan khidmat konsultansi secara eksklusif kepada para pelanggannya. Antara lain kelebihannya ialah beliau akan memberikan tips kesihatan dan cara pengambilan vitamin yang efektif berkesan.

Kawasan COD beliau ialah sekitarĀ Kuala Lumpur, Ampang, Melawati, Setapak, KLCC, Pandan Indah, Kg. Pandan, IKEA Cheras, Petaling Jaya, Bangsar, Gombak dan kawasan sekitarnya. Anda boleh menghubungi beliau ditalian 016-7735427 untuk khidmat COD Vivix yang cepat dan pantas.

Seandainya anda suka sangat dengan konsultansi eksklusif daripada Pn.WAn Nurul Azima, akan tetapi anda tidak berada di lingkungan kawasan COD beliau. Jangan risau, beliau akan pastikan pesanan anda terima dengan selamat melalui khidmat poslaju, Gdex atau CityLink.

Merupakan Seorang Bisnes Leader Shaklee

Pn. WAn Nurul Azima merupakan salah seorang bisnes Leader Shaklee yang hebat. Jangan lepaskan peluang untuk belajar menjana pendapatan lumayan bersama beliau. Apa yang anda akan dapat sekiranya anda menyertai team beliau?

  • dapat belajar cara buat duit daripada rumah
  • akan dimasukkan ke dalam whatsapp group protege untuk dilatih oleh mentor-mentor hebat dan berpengalaman lebih lama dalam bisnes shaklee
  • akan dibantu oleh “group support” yang terdiri daripada pelbagai latar belakang profesional dalam hal marketing

 

Untuk dapatkan penjimatan sehingga 25% daripada harga runcit, anda boleh daftarkan diri sebagai ahli Shaklee. Sebarang pertanyaan lanjut, anda boleh hubungi Pn. Wan nurul Azima di talian 016-7735427. Beliau akan memberikan servis yang terbaik buat anda. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Vivix pada harga ahli, istimewa hanya untuk anda. Beli produk Shaklee untuk kegunaan sendiri pun layak untuk dapat bonus duit. Kalau buat bisnes lagi la boleh dapat lebih banyak lagi.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.