Apa Yang Best Pasal Bisnes Shaklee?

Ada yang tanya Ayu, kenapa Ayu setia sangat buat bisnes Shaklee ni? Apa yang best sangat pasal bisnes ni sampai sekarang ni semakin ramai berebut nak buat bisnes Shaklee ni? Kenapa Shaklee tak hire artis popular untuk jadi duta produk tapi ramai artis popular jadi pengamal produk Shaklee?

Menarik betul soalan dia kan? Tapi macam mana Ayu nak jawab ek? 🤔

1. Ayu suka sangat buat bisnes Shaklee ni sebab ianya flexible, boleh buat pada bila-bila masa dan kat mana saja (selagi ada line internet…hahaha). Dengan keadaan kami yang selalu pindah randah ni. Memang bisnes Shaklee paling terbaik.

2. Sistem yang mantap. Ayu just perlu klik-klik je untuk order dan segala urusan pengeposan Shaklee akan uruskan. Packaging memang terbaik. Kalau ada defect boleh terus buat report dan pihak Shaklee akan uruskan. Pengiraan duit komisen boleh tau secara automatik serta-merta. Boleh track our parcel duk mana dengan mudah dan boleh track our personal sale dengan 1 klik je. Best giler kan? Semuanya ada terpampang dalam sistem.

3. Support team yang power. Tak best buat bisnes sorang-sorang ni. Best lagi buat secara berjemaah. Saling belajar dan mengajar. Ayu berpeluang sedut ilmu dengan sifu-sifu hebat yang berjaya buat duit hampir RM70,000 setiap bulan. Dengan ilmu-ilmu ni lah Ayu akan ajar anak-anak biz team Ayu. Orang baru yang masuk ke dalam team Ayu akan dapat peluang ‘One to One coaching’. Ayu akan ajar korang cara nak branding diri, promote produk, cara nak closed sale dengan customer dan paling best Ayu akan ajar korang cara untuk dapatkan cash reward dan 6 star free holiday trip dengan Shaklee. Memang best gilerr bisnes ni.

KENAPA SHAKLEE TAK UPAH ARTIS POPULAR JADI DUTA? yang ni payah sikit nak jawab sebab Shaklee tak pernah keluarkan apa-apa statement pun. Tapi, bagi Ayu la kan. Produk Shaklee ni memang sudah terbukti selamat dan berkesan untuk diamalkan dalam jangka masa yang panjang. Sebab banyak sangat testimoni atok-atok dan nenek-nenek yang dah amalkan produk shaklee lebih daripada 20tahun. Tambah pulak testimoni original daripada atlet olimpik, artis-artis international dan pemimpin-pemimpin negara.

Tapi, kalau korang nak tau. Sekarang ni dah ramai sebenarnya artis dan keluarga artis di Malaysia yang dah amalkan produk Shaklee dan mereka buat duit dengan bisnes Shaklee ni. So, kalau korang pun tak mau ketinggalan. Jom kita sama-sama buat duit dengan bisnes Shaklee ni.

Terus hubungi Ayu untuk Ayu brief dan guide korang dalam bisnes Shaklee ni. Pssst…nak bagi tau something. Atok dan nenek yang amalkan Shaklee tu pun kara raya dengan hasil duit bonus Shaklee puluhan ribu dollar dan ringgit setiap bulan tau. Korang pun boleh kaya raya macam mereka jugak. Jom start SEKARANG!

Idayu Irdina
Your Shaklee Bussiness Leader
013-9189500
www.wasap.my/60139189500/nakjoinbizshaklee

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.