KALAU DAH FOKUS BERBISNES MESTI KELUARGA AKAN TERABAI

Huiiissshhh dari mana lah asalnya statement ni. Selama Ayu duk buat bisnes Shaklee ni. Memang ditekankan untuk membahagiakan keluarga dengan hasil titik peluh kita berniaga. Barulah keberkatan dalam mencari rezeki itu berpanjangan. Tak gitew??


Ayu syukur sangat-sangat sebab Allah jodohkan Ayu dengan satu bisnes yang sangat fleksibel. Yang Ayu boleh buat kerja-kerja bisnes mengikut masa Ayu sendiri. Tak terikat dengan sesiapa dan apa-apa pun. Paling best, tak perlu nak kipas bos semata-mata nak naik pangkat atau gaji. Nak naik gaji (income) setiap hari pun boleh bila kita buat bisnes ni. Yang penting adalah kena usaha keras.


Rezeki tak akan datang bergolek kalau kita tak usaha untuk mendapatkannya. Dulu Ayu seorang suri rumah yang tak tahu apa pun tentang online marketing. Terima kasih kepada upline Ayu yang ajar Ayu daripada zero pasal bisnes online ni. Sehinggalah Ayu pulak yang berjaya jadi leader dan bantu orang lain untuk dapat income 4 angka sebulan.


Setiap apa yang Ayu pelajari dan praktikkan, itulah yang Ayu curahkan kepada anak-anak didik Ayu dan leader dalam team Ayu. Mereka jugak bermula daripada zero sampailah boleh berdikari dapat sales sendiri. Dan, mereka jugak seronok sangat dapat menikmati income 4 angka setiap bulan.


Kalau korang yang baca status ni memang berminat sangat nak dapat RM2000 sebulan. Jangan bertangguh lagi. Terus je contact Ayu ok. Ayu akan ajar korang 1 to 1 supaya korang lebih fokus dan faham.


Terus hubungi Ayu sekarang untuk mulakan bisnes anda. 013-9189500

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.