Peluang Bisnes Untuk Surirumah

Salah satu tempat makan kegemaran kami adalah di salah sebuah restoran western food area Penang ni. Cuma, tak selalu dapat makan kat situ la sebab harganya boleh tahan mahal. Tapi, padanlah harganya setanding dengan kualiti makanan, layanan dan rasanya memang sedap.

Masa dulu, kami mampu lalu je depan restoran tu sambil intai intai menu yang ada. Yang masuk makan kat restoran tu pun kebanyakan orang have have la kot tengokkan gaya pemakaian dan handbag di tangan tu.

Satu hari tu, kak Ayu memang cakap yang dapat je bonus bulan ni aku nak merasa keenakan makanan di restoran tu bersama famili.

Alhamdulillah, bukan setakat bulan tu je. Tapi setiap bulan kak Ayu dapat bawa family makan di situ apabila duit bonus masuk. Bukan kata awat tak minta husband je belanja? Kan? Bukan tak mau minta dia belanja makan. Tapi kak Ayu dah minta dia belanja benda lain. 😜🤣

Jadi, asbab duk buat bisnes ni kak Ayu dapat tambahkan kualiti dalam kehidupan kami sekeluarga. Daripada asalnya surirumah yang tidak berwang. Alhamduliah sekarang ni dah boleh bantu suami tampung hat mana lompong. Ringankan beban hat mana yang terasa berat ditanggungnya. 😊

Korang yang masih belum buat apa apa untuk bantu tambah pendapatan keluarga. Jom lah kak Ayu bantu korang untuk jana pendapatan korang sendiri. Mana tau kot duit hasil berbisnes ni korang letak dalam tabung travel. Dapatlah membantu merelisasikan impian korang untuk bermain salji tahun ni bersama family.

Jangan segan segan ok. Terus je call atau mesej kak Ayu untuk set appointment. Kita boleh bincang lebih mendalam lagi soal ni.

Idayu Irdina 013-918 9500

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.