Peluang Buat Duit Dengan Bisnes Flexible

MACAM MANA NAK BUAT BISNES? HIDUP PUN BERPINDAH RANDAH.


Sejak memula kahwin lagi, kami laki bini PJJ. Masa belum ada anak OK lagi la. Tapi, bila dah ada baby pertama. Hidup PJJ ni rasa sangat memenatkan dan membebankan. Duit banyak habis kot jalan je. Tambahan pula, laki kak Ayu sorang je yang bekerja dan dia yang tanggung semua perbelanjaan kami 3 beranak. Jadi, mesti korang boleh fahamkan macam mana keadaan kewangan kami masa tu.


Bermula dengan jadi pengguna untuk set ibu hamil semasa mengandungan anak pertama. Kak Ayu cuba buat bisnes ni selepas berkali-kali mentor kak Ayu share pasal plan bisnes Shaklee ni. Sekali tu, nampak dia post income geng Shaklee ni dapat setiap bulan. Terus rasa excited nak try buat bisnes ni. Ribu rian weiiii depa dapat setiap bulan.


Baru je beberapa bulan buat bisnes kami kena pindah dari Kelantan ke Langkawi. Adoiiii. Macam mana ni? Payah lah nak berbisnes macam ni. 
Tapi, Allah itu Maha Pemberi. Walaupun berpindah ke Langkawi, bisnes Shaklee kak Ayu berjalan macam biasa. Cuma kali ni COD kepada penduduk Langkawi pulak.

Lepas tu, kami pindah ke Pulau Pinang. Kak ayu COD sekitar Seberang Jaya pulak. Kak Ayu juga pos produk Shaklee ni ke merata pelusuk Malaysia.


Selepas itu, kami pindah balik ke Kelantan sebab laki daku rekrut 9 bulan. Kembalilah kami ke kampung semula.


Semasa di kampung, selepas 4 bulan betul-betul fokus buat bisnes ni kak Ayu dapat merasa bonus 4 angka. Dia punya seronok tu lain maciam. Syukur sangat-sangat. Duit bonus tu dapatlah belanja family makan sedap-sedap dan belikan hadiah buat suami, anak dan umi ayah.


Sekarang ni, sudah hampir 3 tahun kami kembali semula ke Pulau Mutiara. Servis COD produk Shaklee bagi penduduk sekitar pulau. Pengeposan produk melebar dari dalam negara ke luar negara. Kak Ayu enjoy sangat buat bisnes Shaklee ni sebab produknya memang terkenal berkesan, orang ramai dah tahu dan boleh berbisnes di mana-mana saja pada bila-bila masa. Sangat flexible dan lumayan bonusnya.


Sekiranya anda sedang mencari peluang bisnes yang flexible dan memberikan pulangan lumayan. Hubungi kak Ayu sekarang untuk booking sesi coaching dan kita akan terus jana sale pertama anda.


Idayu Irdina Mentor Bisnes Shaklee Anda 013-9189500

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.