Resepi Sarapan Mudah Sedap Memberikan Tenaga

Yummy! Sedap betul breakfast dia ni kan. Pekat melikat kaw betul nampaknya kan? Sedap sungguh. Kalau tak percaya memang kena rasa sendiri. Resepinya macam di bawah

Bahan-bahan:
2 scoop cinch shake cafe latte
100ml fresh milk
1/2 sudu nescafe
Ais ketul

Masukkan semua bahan-bahan ke dalam blender. Blend sampai ais hancur. Tuangkan dalam gelas. Sedia untuk dinikmati. Yeay!

Lawan pulak dengan telur masak separuh. Perggghhh! Pagi yang penuh bertenaga untuk mulakan hari yang hebat ini. Cinch shake ni boleh dijadikan sebagai pengganti makanan tau. Biasanya kalau minum pagi, in shaa Allah rasa kenyang sampai ke petang.

Sebab tu, ramai yang suka dapatkan cinch shake ni dengan kak Ayu sebelum bulan posa. Sebab bila start posa nanti depa boleh sahur dengan cinch shake saja. Tak lalu nak makan beria pagi-pagi ni.

Lagi satu, masa berbuka pun depa suka minum cinch shake jugak. Jadi, depa dah boleh kawal rasa lapar tahap naga berkepala 7 masa berbuka. Tak de la nak terkam makanan sangat. Boleh jaga body.

Bila kita amalkan minum cinch shake ni, perut akan kempis sikit, inci body berkurang, berat turun dengan banyak, tak rasa lapar sangat, tak craving nak makan benda-benda manis dan jajan mengarut.

Jom dapatkan 3 perisa cinch shake iaitu cafe latte, chocolate, vanilla dengan Kak Ayu sekarang. Beli 2 canister dapat lagi diskaun. Beli 4 canister dapat
🚛 free postage by Gdex
👥 free membership
🎁 free gift beg yang comel iteww

Idayu Irdina
Founder SVFamily
013-9189500

#kurus #nakkurus #tipskurus #cinchshake #ubatkurushaklee #cinchshakeshaklee #milkshake #pengedarshakleepenang #pengedarshakleebayanlepas #pengedarshakleebayanbaru #pengedarshakleegelugor #shakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #pengedarshakleepenang #idayuirdina

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.