Testimoni Youth Skincare Untuk Parut Jerawat

Muka berlubang mungkin tidak menjadi masalah bagi kaum lelaki. Namun, hal yang sebaliknya berlaku kepada kaum wanita. Muka berparut atau berlubang akibat kesan jerawat sangat memberi kesan kepada emosi seorang wanita. Sedaya upaya mungkin mereka akan usahakan untuk mencantikkan kembali wajah.

 

Wahai kaum hawa, janganlah sesekali menggunakan produk kecantikan sembarangan yang bersepah dijual dengan harga yang tidak masuk akal. Kebanyakannya mengandungi bahan kimia merbahaya yang sangat tinggi yang boleh merosakkan kulit dan organ dalaman kita.

 

Jadilah pengguna yang bijak dengan memilih untuk menggunakan produk penjagaan wajah yang berasaskan bahan semulajadi dan dijamin bebas daripada 1500 jenis bahan kimia yang merbahaya. Paling penting, produk ini juga tidak mengandungi paraben yang dikatan boleh menyebabkan kanser.

 

Youth Skincare adalah produk terbaru keluaran Shaklee yang memakan masa selama 8 tahun untuk melakukan penyelidikan ke atasnya. 2/3 daripada mereka yang menggunakan Youth Skincare mendapati usia kulit wajah mereka 10tahun lebih muda.

 

 

Youth Skincare sesuai untuk semua jenis kulit samada normal sehinggalah kulit bermasalah. Ia sangat berkesan dalam membantu memudarkan parut jerawat, memudarkan jeragat, mengecilkan liang pori, menghilangkan blackhead dan whitehead, meremajakan kulit, mengurangkan kesan kedutan di muka dan leher, melembabkan wajah dan menjadikan wajah lebih bersih, cantik, bersinar dan berseri.

 

 

 

Selain mengamalkan set penjagaan wajah Youth Skincare, mereka juga mengamalkan diet pemakanan yang sihat dan pengambilan vitamin untuk membantu mencantikkan kulit wajah dari dalam. Antara vitamin yang diamalkan oleh mereka untuk kecantikan kulit adalah:

 

Energizing Soy Protein (ESP) merupakan serbuk protein soya nonGMO yang sangat bagus untuk kesihatan kulit. Selain mengandungi pelbagai jenis vitamin dan mineral serta 9 jenis asid amino di dalamnya. Ia juga mempunyai pelbagai khasiat untuk mencantikkan kulit wajah dan memudarkan parut jerawat yang berlubang.

Collagen Powder dihasilkan daripada bahan utamanya adalah sisik ikan merah laut dalam. Bebas daripada pencemaran, selamat untuk diamalkan supaya dapat menganjalkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih gebu dan berseri.

 

Vitamin E complex mengandungi vitamin E asli daripada minyak sayuran. Ia mengandungi selenium dan 8 jenis vitamin lain untuk melengkapkan fungsi vitamin E. Ia sangat membantu melembabkan kulit dan memudarkan parut jerawat.

 

Vivix dapat membantu memperbaiki sel-sel kulit yang rosak sehingga tahap DNA. Ia juga membantu membina kembali sel-sel baru yang lebih sihat dan dapat mencantikkan kembali wajah kita.

 

Sustained Released Vitamin C membantu membekalkan vitamin C kepada badan setiap jam. Ia membantu menggalakkan penghasilan kolagen oleh tubuh. Selain membantu mempercepatkan proses pengecutan dan penyembuhan luka disebabkan oleh jerawat serta mencerahkan kulit.

 

Untuk menempah dan konsultansi berkaitan produk, anda boleh membeli dan menghubungi saya dengan beberapa cara di bawah ini.

FB : IdAyu Irdina
FB Page : Idayu Irdina
IG : @idayu_irdina
No.HP : +6013-9189500

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.