Youth Restoring Eye Treatment Hilangkan Mata Panda

OhSem! Akhirnya ‘eye treatment’ yang ditunggu-tunggu setelah sekian lama kini menjelma. Masa memula produk Youth Skincare masuk Malaysia dulu, ramai yang tanya, “Ada eye treatment sekali tak?” Sekarang ni, cepat-cepat lah rebut peluang keemasan untuk mendapatkannya.

Ok, apa yang best sangat pasal ‘eye treatment’ ni? Sampai ramai yang ‘booking’ awal-awal lagi sebab takut melepas. Biasanya memang ‘limited stock’, dalam masa beberapa jam je boleh ‘sold out’ tau.

Apa kita akan dapat setelah menggunakan Youth Restoring Eye Treatment?

Setelah menggunakannya secara konsisten, kita akan mendapati bahawa bengkak mata dan lingkaran gelap bawah mata semakin berkurangan. Bukan itu je, kawasan kontur mata kita lebih licin, tegang dan dihidrasi.

Bila waktu sesuai guna Youth Restoring Eye Treatment?

Sapunya ke bahagian mata selepas menyapu toner ke muka dan seterusnya rutin biasa penjagaan kulit anda.

Satu tiub tu untuk kegunaan berapa lama?

Shaklee ada bagitau yang 1 tiub tu boleh tahan sampai 2 bulan penggunaan. Tetapi, berdasarkan pengalaman mereka yang pernah menggunakannya, ianya mampu bertahan lebih daripada 2 bulan.

Selamat ke nak pakai Youth Restoring Eye Treatment ni kalau pakai contact lens?

Jangan risau, semua rangkaian produk Youth telah diuji oleh opthamologist. Ia selamat digunakan.

Apakah ramuan utama dalam Youth Restoring Eye Treatment?

Ia mengandungi gabungan ‘peptide‘ yang membantu menyokong penghasilan kolagen dan pembaharuan sel.

Ekstrak Licorice digunakan untuk membantu mengurangkan kesan lingkaran gelap bawah mata.

Lotus Japonicus dan Schisandra Chinesis membantu menyokong penghasilan kolagen,  elastin, fibrilin dan secara strukturnya membantu memberikan lebih banyak nutrient dan tenaga kepada kulit.

Asid hyaluronic merupakan penghidrat terhebat. Anggur muscadine dan vital repair + complex membantu memberikan perlindungan daripada unsur-unsur pecaham kolagen dan elastin.

Bagaimana cara untuk menggunakan Youth Restoring Eye Treatment?

Video di bawah menunjukkan cara menggunakan Youth Restoring Eye Treatment.

Testimoni pengguna Youth Restoring Eye Treatment

 

Tunggu apa lagi??? Jom dapatkannya sekarang sebelum kehabisan stok. Lama pulak kena tunggu untuk next batch.

FB : IdAyu Irdina

FB Page : Idayu Irdina

No.HP : +6013-9189500

Jom beli secara online di sini

 

Untuk dapatkan lebih penjimatan, anda boleh daftar keahlian di sini.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.